Over Lijmpagina

Onze visie

Ons doel is samen met klanten de beste oplossing te vinden voor hun lijmverbinding. Onze ruime ervaring op het gebied van industriële lijmen stelt ons in staat betrouwbare oplossingen te bieden voor het integreren van innovatieve lijmoplossingen voor productie processen in de maakindustrie. 

Bij ons staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Zo begeleiden wij klanten vanaf de tekentafel tot en met het aanbrengen van de lijm, zodat we voldoen aan de eisen die de eindgebruiker stelt aan de lijmverbinding. 

Door de combinatie van hoog-kwalitatieve 2K lijmen en advies, kunnen wij duurzame, innovatieve oplossingen bieden. Geen vraagstuk is ons te gek en we werken met plezier aan nieuwe toepassingen van structurele lijmverbindingen. 

Ons motto: Toekomst door kwaliteit

Onze missie

Onze missie is om samen met onze klanten de perfecte lijmoplossing te vinden. Met onze expertise in industriële lijmen bieden wij betrouwbare en innovatieve oplossingen voor productieprocessen. Vanaf het concept tot de toepassing, onze focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht zorgt voor duurzame resultaten. Ontdek de toekomst van lijmverbindingen met ons.

Ons aanbod

Advisering over lijmen

Naast de correcte lijmkeuze, is ook de toepassing van materialen, de verwachte belasting en voorbehandeling van essentieel belang belang. Als gecertificeerde deskundigen met 25+ jaar ervaring adviseren wij bedrijven op al deze aspecten.

Projectbegeleiding

Indien gewenst formeren wij een team met alle disciplines die een goed lijmproces waarborgen. Hierbij kunt u denken aan het betrekken van de juiste leveranciers voor de lijm en de engineering van de productielijn met de nodige randapparatuur.

2K lijmen verkoop

Wij leveren hoog-kwalitatieve 2K lijmen voor de professionele eindgebruiker. Met een groot aanbod kunnen wij meedenken met onze klanten wat de optimale lijmkeuze is. 

Onze kwaliteiten

Adviseurs zijn EAS opgeleid

Ons team heeft decennialang ervaring met industriële lijmen. Daarnaast zijn wij opgeleid tot European Adhesive Specialist (EAS), zodat wij u van deskundige advies kunnen voorzien.

Probleemoplossende aanpak

In ons advies kijken we waaraan de lijmverbinding moet voldoen wanneer deze in gebruik is. Zo garanderen we kwaliteit op de lange termijn.

Eerlijk advies

In onze advisering zullen wij altijd open en transparant communiceren over de verschillende mogelijkheden, zodat klanten een weloverwogen keuze kunnen maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!